22 Ocak 2015

MİLFÖY PİZZA

Haftasonu çocuklara sürpriz yapmaya ne dersiniz
Üzeri pizza tadında hamuru çıtır çıtır
Bayılacaklar



Milföy hamuru (kişi sayısına göre ayarlayabilirsiniz)
Ketçap
kaşar peyniri
domates
biber
sucuk
zeytin


Milföy hamurunu yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine sıralıyoruz. Çatalla orta kısmını deliyoruz. Kenarlarını bırakıyoruz. Fırçayla ketçap sürüyoruz. Herhangi bir pizza sosu veya salçayı suyla açıp kullanabilirsiniz. Dilediğiniz pizza malzemelerini hamurun üzerine sıralıyoruz 180 derecede pişiriyoruz. Üzerindeki malzemeler pişince fırından çıkarıyoruz. Soğutmadan olarak servis yapıyoruz.
Afiyet olsun.









12 yorum:

  1. Milföy her daim kurtarıcı ve her şeye yakışan bir hamur…
    Ellerinize sağlık…
    Sevgiler…

    YanıtlaSil
  2. Nefis,pratik pizzalar yapmışsınız. Elinize sağlık. Milföy hamurunun bize sağladığı kolaylık işte. sizin fikrinizle de buluşunca sonuç harika..

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık,milföy hamuru çok paratik bir kurtarıcı,dondurucuda sürekli bulunduruyorum bende.
    http://denizkokusuu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Merhaba etkinlikten dolayı sitenizi tanıma fırsatım oldu izlemeye aldım sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Emel hanım teşekkür ederim gerçekten kurtarıcı oluyor

    YanıtlaSil
  6. Nhide hanım çok teşekkür ederim gerçekten lezzetli oldu fırında pişince ağıza gelen o çıtırlık pizzayla birleşince lezzetine lezzet kattı

    YanıtlaSil
  7. sevil hanım teşekkür ederim bende sürekli bulunduruyorum sık kullanmamak lazım belki ama böyle de kurtarıcı oluyor işte

    YanıtlaSil
  8. Gülo anne bende sizi izlemeye aldım, teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bir anlatım ve tarif. Ellerinize sağlık.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Teşekkür ederim beğenmenize sevindim

      Sil
  10. çok güzel olmuş pratik elinize sağlık

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için gerçekten önemli....♥

Cevapları takip etmek için, yorumunuzu yaptıktan sonra lütfen beni bilgilendir kutucuğunu da işaretlemeyi unutmayın :)
sevgilerimi sunuyorum, takipte kalın :)