2 Temmuz 2014

SİMİT TADINDA MİLFÖY

bu böreğe bayılacaksınız. hem çok pratik hemde lezzetli. hamur açmaya falan gerek yok buzdolabınızda milföy varsa yarım saat içinde börekler hazır. sahura deneyebilrsiniz.



4 adet milföy
1 dilim beyaz peynir
1 yemek kaşığı pekmez
1 yemek kaşığı su
susam


Milföyü tezgaha alıyoruz. 4 köşesine beyaz peynir koyuyoruz. Diğer milföyü onun üzerine kapatıyoruz ve elimizle kenarlarına bastırıyoruz.
Artı şekilde kesiyoruz ve 4 küp elde ediyoruz.
Diğer milföylere de aynı işlemi uyguluyoruz.
Küplerin üzerine pekmez su karışımını sürüyoruz. Susam serpip 180 derece fırında pişiriyoruz. Afiyet olsun






2 yorum:

  1. Çok pratik ve çok lezzetli görünüyor. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. evet gerçekten öyle, teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için gerçekten önemli....♥

Cevapları takip etmek için, yorumunuzu yaptıktan sonra lütfen beni bilgilendir kutucuğunu da işaretlemeyi unutmayın :)
sevgilerimi sunuyorum, takipte kalın :)