Üzeri pizza tadında hamuru çıtır çıtır
Bayılacaklar
Milföy hamuru (kişi sayısına göre ayarlayabilirsiniz)
Ketçap
kaşar peyniri
domates
biber
sucuk
zeytin
Milföy hamurunu yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine sıralıyoruz. Çatalla orta kısmını deliyoruz. Kenarlarını bırakıyoruz. Fırçayla ketçap sürüyoruz. Herhangi bir pizza sosu veya salçayı suyla açıp kullanabilirsiniz. Dilediğiniz pizza malzemelerini hamurun üzerine sıralıyoruz 180 derecede pişiriyoruz. Üzerindeki malzemeler pişince fırından çıkarıyoruz. Soğutmadan olarak servis yapıyoruz.
Afiyet olsun.
Milföy her daim kurtarıcı ve her şeye yakışan bir hamur…
YanıtlaSilEllerinize sağlık…
Sevgiler…
Nefis,pratik pizzalar yapmışsınız. Elinize sağlık. Milföy hamurunun bize sağladığı kolaylık işte. sizin fikrinizle de buluşunca sonuç harika..
YanıtlaSilEllerinize sağlık,milföy hamuru çok paratik bir kurtarıcı,dondurucuda sürekli bulunduruyorum bende.
YanıtlaSilhttp://denizkokusuu.blogspot.com.tr/
Merhaba etkinlikten dolayı sitenizi tanıma fırsatım oldu izlemeye aldım sevgiler.
YanıtlaSilEmel hanım teşekkür ederim gerçekten kurtarıcı oluyor
YanıtlaSilNhide hanım çok teşekkür ederim gerçekten lezzetli oldu fırında pişince ağıza gelen o çıtırlık pizzayla birleşince lezzetine lezzet kattı
YanıtlaSilsevil hanım teşekkür ederim bende sürekli bulunduruyorum sık kullanmamak lazım belki ama böyle de kurtarıcı oluyor işte
YanıtlaSilGülo anne bende sizi izlemeye aldım, teşekkürler
YanıtlaSilÇok güzel bir anlatım ve tarif. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilSevgiler
:) Teşekkür ederim beğenmenize sevindim
Silçok güzel olmuş pratik elinize sağlık
YanıtlaSilteşekkür ederim sevgiler
Sil