Milföy ( kişi sayısına göre )
Kaşar peyniri
Salam/ beyaz peynir/ sucuk
(isteğe göre başka bir iç malzemesi)
Sıvıyağ
Yumuşayan milföyler elde hafif olarak açılır ve çekiştirilerek bir kenarına iç malzemesi koyulur. Diğer tarafı üstüne kapatılır ve 1 damla sıvı yağ damlatılmış tavada arkalı önlü pişirilir. İçinin de pişmesi için önce düşük ısıda daha sonra orta ateşte pişirilir. Afiyet olsun…
ben bazen beyaz peynir ve kaşarla yapıyorum bazende salam, kaşar kullanıyorum tercih size kalmış :)
ellerine saglik canim :-) Cok istah acici gözüküyor :-)
YanıtlaSilCanim takip gadjetim oluyormu diye bakmalyim denermisin?
Olmuyor demislerdi :-(((
emel hanımcım google hesabınıza girince takip ediliyor ama blogunuzdan olmuyor sanırım o gün yorum yazdığınızdada bakmıştım
YanıtlaSil