22 Haziran 2014

TAVADA MİLFÖY BÖREĞİ

habersiz çat kapı misafiriniz mi geldi? buzlukta milfyünüz varsa 10 dkda hazır bu börekler. bence en kolay börek ve gayette lezzetli...



Milföy ( kişi sayısına göre )
Kaşar peyniri
Salam/ beyaz peynir/ sucuk
(isteğe göre başka bir iç malzemesi)
Sıvıyağ

Yumuşayan milföyler elde hafif olarak açılır ve çekiştirilerek bir kenarına iç malzemesi koyulur. Diğer tarafı üstüne kapatılır ve 1 damla sıvı yağ damlatılmış tavada arkalı önlü pişirilir. İçinin de pişmesi için önce düşük ısıda daha sonra orta ateşte pişirilir. Afiyet olsun…
ben bazen beyaz peynir ve kaşarla yapıyorum bazende salam, kaşar kullanıyorum tercih size kalmış :)

2 yorum:

  1. ellerine saglik canim :-) Cok istah acici gözüküyor :-)

    Canim takip gadjetim oluyormu diye bakmalyim denermisin?

    Olmuyor demislerdi :-(((

    YanıtlaSil
  2. emel hanımcım google hesabınıza girince takip ediliyor ama blogunuzdan olmuyor sanırım o gün yorum yazdığınızdada bakmıştım

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için gerçekten önemli....♥

Cevapları takip etmek için, yorumunuzu yaptıktan sonra lütfen beni bilgilendir kutucuğunu da işaretlemeyi unutmayın :)
sevgilerimi sunuyorum, takipte kalın :)