Bu börekleri yaptığımda nezaman yedik ne zaman bitti hiç anlamadım ılıkken çok lezzetli oluyor, çıtır çıtır simit tadında
4 adet milföy hamuru
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta sarısı
Susam
Milföy hamurunu 4 kareye ayırıyoruz.
Karelerin ortalarına beyaz peynir koyup uçlarını birleştiriyoruz ve elimizde yuvarlıyoruz. Bütün kareleri ve milföylere aynı işlemi uyguladıktan sonra topların her yerine yumurta sarısı sürüyoruz ve susama buluyoruz.
180 derece kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.
Bu fikre bayıldım, çok lezzetli oluyordur eminim. Deniycem mutlaka.
YanıtlaSilevet çok lezzetliydi özge hanım hemde pratik oluyor
YanıtlaSilumarım beğenirsiniz :)
Ne kadar güzel görünüyorlar, ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilteşekkürler sevda hanım gerçekten hem pratik hem lezzetli hemde görselliği var
YanıtlaSilBu aksam yaptim,cok begenildi misafirlerim tarafindan cok tsk ederim tarif icin :)
YanıtlaSilafiyet olsun çok sevindim beğenilmesine ellerinize sağlık sizinde
YanıtlaSilsalt likit
YanıtlaSilsalt likit
dr mood likit
big boss likit
dl likit
dark likit
ZDAY