18 Nisan 2014

PEYNİRLİ MİLFÖY TOPLARI

Bu börekleri yaptığımda nezaman yedik ne zaman bitti hiç anlamadım ılıkken çok lezzetli oluyor, çıtır çıtır simit tadında



4 adet milföy hamuru
1 dilim beyaz peynir
1 yumurta sarısı
Susam

Milföy hamurunu 4 kareye ayırıyoruz.
Karelerin ortalarına beyaz peynir koyup uçlarını birleştiriyoruz ve elimizde yuvarlıyoruz. Bütün kareleri ve milföylere aynı işlemi uyguladıktan sonra topların her yerine yumurta sarısı sürüyoruz ve susama buluyoruz.
180 derece kızarıncaya kadar pişiriyoruz. Afiyet olsun.







7 yorum:

  1. Bu fikre bayıldım, çok lezzetli oluyordur eminim. Deniycem mutlaka.

    YanıtlaSil
  2. evet çok lezzetliydi özge hanım hemde pratik oluyor
    umarım beğenirsiniz :)

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel görünüyorlar, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler sevda hanım gerçekten hem pratik hem lezzetli hemde görselliği var

    YanıtlaSil
  5. Bu aksam yaptim,cok begenildi misafirlerim tarafindan cok tsk ederim tarif icin :)

    YanıtlaSil
  6. afiyet olsun çok sevindim beğenilmesine ellerinize sağlık sizinde

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için gerçekten önemli....♥

Cevapları takip etmek için, yorumunuzu yaptıktan sonra lütfen beni bilgilendir kutucuğunu da işaretlemeyi unutmayın :)
sevgilerimi sunuyorum, takipte kalın :)