3 tane kabak
2 tane domates
1 tane soğan
2-3 dişi sarımsak
1 küp şeker
Tuz, zeytinyağı
Domatesler ve soğanlar yemeklik doğranarak zeytinyağında kavrulur. Sarımsaklar da eklenir ve kavrulmaya devam edilir. Resimdeki gibi doğranan kabaklar da eklenir ve karıştırılır. 1 tane küp şeker eklenerek pişmeye bırakılır. kabak kendi suyunu salar ve çeker eğer suyu kalmayıp hala kabak pişmediyse 1 çay bardağına kadar su ekleyebilirsiniz. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için gerçekten önemli....♥
Cevapları takip etmek için, yorumunuzu yaptıktan sonra lütfen beni bilgilendir kutucuğunu da işaretlemeyi unutmayın :)
sevgilerimi sunuyorum, takipte kalın :)