250 gr kuşbaşı et
2 tane közlenmiş patlıcan
3 tane közlenmiş biber
2 domates
1 soğan
1 yemek kaşığı salça
Kimyon karabiber, pulbiber
1 kase sarımsaklı yoğurt
Kuşbaşı etleri biraz küçültüyoruz. Suyunu salıpta tekrar çekinceye kadar pişiriyoruz. Suyunu çektikten sonra sıvı yağ ya da tereyağı ekleyip kavuruyoruz. Etler biraz kızarınca yemeklik doğradığımız soğanı ekliyoruz ve soteliyoruz. Domatesi, baharatları ve salçayı ekleyip pişmeye bırakıyoruz. Közlediğimiz patlıcanları ve biberleri demizleyip doğruyoruz. Et sotemize ekliyoruz ve iyice karıştırıyoruz. Üzerine sarımsaklı yoğurt dökerek servis yapıyoruz sade olarak da tüketebiliriz Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için gerçekten önemli....♥
Cevapları takip etmek için, yorumunuzu yaptıktan sonra lütfen beni bilgilendir kutucuğunu da işaretlemeyi unutmayın :)
sevgilerimi sunuyorum, takipte kalın :)