3 adet patates
1 yemek kaşığı süt
Yarım soğan
Yarım yemek kaşığı tereyağı
2-3 yemek kaşığı kaşar peyniri rendesi
Tuz, pul biber, karabiber
Patatesleri bir kaç yerinden deliyoruz ve fırın tepsisine koyup 200 derecede pişiriyoruz. Bıçakla kontrol ederek pişip pişmediğini anlayabilirsiniz.
Bıçak kolay girerse pişmiş demektir. Ortadan 2′ye kesiyoruz ve içlerinizi çıkarıyoruz. Çıkardığımız patates içine süt, tereyağı, kaşar peyniri rendesini ekliyoruz. Soğanı çok küçük doğrayıp ilave ediyoruz. Baharatını ve tuzunu ayarlayıp harmanlıyoruz. Tekrar patates çanaklarının içine paylaştırıyoruz ve fırın tepsisine sıralıyoruz. 200 derecede hafif kızarma oluncaya kadar pişiriyoruz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Yorumlarınız benim için gerçekten önemli....♥
Cevapları takip etmek için, yorumunuzu yaptıktan sonra lütfen beni bilgilendir kutucuğunu da işaretlemeyi unutmayın :)
sevgilerimi sunuyorum, takipte kalın :)